Interior Design Solutions

BEFORE

NYC Medical School Office of Admissions Hallway Before

AFTER

Interior Design Solutions NYC Medical School Office of Admissions Hallway After

The hallways were lined with bulky and unattractive seating, trash containers, and coat racks for visitors. The individual seating pieces were not only too large for the space, there were also too many of them. Much of the seating provided in the original design was only used a few times a year.

In the new design a mixture of lounge chairs and occasional chairs provides ample seating for everyday use.  Stacking chairs almost identical to the occasional chairs are stored nearby, and during the few times per year when they are needed the seating capacity is actually greater than that afforded by the original design.